Режим роботи магазина:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
0 Кошик 0 грн
Каталог

Підсилювач сигналу і захист для мобільного телефону

Усилитель сигнала для мобильного телефона CELL ANTENNA BOOSTER

На радість всім любителям поговорити по мобільнику з'явився універсальний компактний антенний підсилювач CELL ANTENNA 10 покоління. При наявності слабкого сигналу кількість перешкод може зменшитися за рахунок зміни діаграми спрямованості внутрішньої антени та геометрії сигналу. Приклад такого ж ефекту - це коли ви підходите до телевізора або радіоприймача, і сигнал при цьому поліпшується. Відбувається це за рахунок зміни геометричної форми сигналу і діаграми спрямованості по "принципу екрану". У фізиці цей термін називається "взаємоіндукція". Антенний підсилювач CELL ANTENNA 10 покоління призначений для використання в місцях невпевненого прийому. В "мертвій зоні", де немає ніякого сигналу не працює.

 Загальна характеристика:

CELL ANTENNA 10 - го покоління є пасивне пристрій у вигляді наклейки розміром 35 х 20 мм і товщиною 0,5 мм з металевою доріжкою певної форми. Зворотний бік виконана з використанням самоклеїться матеріалу.

CELL ANTENNA закріплюється шляхом приклеювання на внутрішню поверхню телефону (під батарейку) на самоклеющийся шар.

Посилення сигналу може відбуватися без індикації на екрані телефону. Ознакою ефективної роботи буде так само зниження кількості розривів зв'язку.

Антенний підсилювач сумісний з усіма видами телефонів GSM, CDMA, NMT, DECT, домашніми радіотелефонами.

Антенний підсилювач для стільникового телефону можна використовувати для використання в зонах з нестійким прийомом. В "мертвій зоні", де немає ніякого сигналу не працює. При наявності слабкого сигналу рівень прийому підвищується на два-три поділу за рахунок зміни діаграми спрямованості внутрішньої антени та геометрії сигналу.

 

1. підсилювач сигналу по своєму ефекту можна порівняти з метрової зовнішньою антеною

2. підсилювач антени простий в установці: просто клеїться під акумулятор телефону

3. підсилювач телефону зменшує шкідливе випромінювання мобільного телефону!

В комлекті є пристрій яке значно знижує шкідливий вплив мобільного телефону !!!!!

 

Інструкція по установці в телефон:

 

1. Зніміть батарею з Вашого стільникового телефону.

2. Протріть задню панель телефону насухо, щоб видалити пил і бруд.

3. Вимкнути жовту наклейку на антенних підсилювачів, будьте обережні, намагайтеся не залишати на ній відбитки пальців. При необхідності використовуйте пінцет.

4. Наклейте антенний підсилювач на задню панель, орієнтуйте стрілкою до антени Вашого телефону.

5. Поставте батарею на місце.

6. Протестуйте телефон в місцях де у вас був слабкий прийом. Ви повинні помітити появу 1-2 і іноді навіть 3-х поділів на рівні сигналу. Бажаємо гарного спілкування!

 

 

АНТЕННИЙ УСИЛИТЕЛЬ починає працювати при установці його в одній площині з антеною телефону. Звичайне місце розташування - задня панель під батареєю. Його розміри 35 х 20 мм.

 

Розгорнутий опис !!!


CELL ANTENNA (Антенний підсилювач) - призначений для використання в зонах з нестійким прийомом і являє собою магнітний пристрій. На зразок супутникової тарілки, антенний підсилювач захоплює радіохвилі навколо вашого телефону і фокусує їх, значно збільшуючи прийом і якість сигналу.


Технічні характеристики CELL ANTENNA

CELL ANTENNA покращує прийом сигналу і його якість до 47% в місцях зі слабким сигналом і з великими перешкодами.
CELL ANTENNA забезпечує швидке з'єднання і менша витрата енергії акумуляторної батареї.
CELL ANTENNA підсилює сигнал в "важкодоступних місцях" - підземних парковках, підвалах, торгових центрах, ліфтах, коридорах.
CELL ANTENNA має ультра мініатюрну конструкцію, її можна встановити за кілька секунд. Вона легко і непомітно поміщається всередині батарейного відсіку. Підходить практично до всіх моделей мобільних телефонів.
CELL ANTENNA в комплекті з E.M.W- save guard збільшує безпеку - поглащает хвильове випромінювання, що створюється телефоном.
CELL ANTENNA сконструйована на основі технології прийшла з авіаційної промисловості.
CELL ANTENNA покращує якість дзвінка і зменшує лінійні шуми і перешкоди при роботі з будь-яким оператором стільникового зв'язку.
CELL ANTENNA є антенний підсилювач для мобільного телефону, виготовлений за унікальною технологією з вуглецевих, магнітних і золотих провідників.
CELL ANTENNA ефективна у всіх районах і містах зв'язку, крім тих, де сигнал абсолютно відсутній!

Принцип дії CELL ANTENNA


CELL ANTENNA - пристрій, розроблений для уловлювання "вільних" радіо хвиль, і перенаправлення сигналу для поліпшення якості зв'язку. Іншими словами при наявності слабкого сигналу кількість перешкод може зменшитися за рахунок зміни діаграми спрямованості внутрішньої антени та геометрії сигналу. Приклад такого ж ефекту - це коли ви підходите до телевізора або радіоприймача, і сигнал при цьому поліпшується. Відбувається це за рахунок зміни геометричної форми сигналу і діаграми спрямованості за «принципом екрану». У фізиці цей термін називається «взаємоіндукція».
Результати тестування антенного підсилювача CELL ANTENNA, зробленій.

 

 

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
26 + ? = 36